2777
2789
عنوان

اسهال و استفراغ و تب ، لطفا كمك كنيد

1338 بازدید | 12 پست

پسرم دو سال و دو ماهشه از دو روز پيش اسهال داشت

از امروز صبح اسهالش خيلي شديدتر شده ، تب داره و چند بار هم استفراغ كرد

نبردمش دكتر تو خونه استامينوفن و بروفن ميدم

الان تو نت خوندم كه بايد به پزشك مراجعه بشه وقتي اسهال و استفراغ همراه با تب هست

كسي تجربه اي داره؟ نميشه تا صبح صبر كنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما ببرش دکتر یه آمپولی میزنن استفراغش قطع میشه. خیلی مراقب تبش باش. برا اسهال یه دم کرده ای میگم خیلی خوبه. چند تا گل محمدی بردار گلبرگ های گل محمدی رو جدا کن اون ته شو دم کن براش. فقط دقت کن که خود گلبرگارو دم نکن ته شو دم کن مثل آب رو آتیشه اسهالو بند میاره

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
بله مياد ولي دوباره ميره بالا بعد از سه ساعت

احتمالا عفونت کرده اگه دکتر نبردی باید چرک خشک کن میدادی . اگر مایعات خوب میخوره و ادرارش کم نشده نگران نشو اما زود ببرش دکتر

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
ممنون عزيزم حتما انجام ميدم

خواهش میکنم اره عزیزم منظورم کاسبرگ گل محمدیه بزنی نت میاره منظورم و متوجه میشی دم کن بده اسهالو بند میاره. ولی حتما ببرش دکتر چون استفراغم داره استفراغ از اسهال بدتره ضروریه باید ببریش دکتر . انشالله ک زود زود خوب میشه گل پسرت

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️