من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
میتونی نفرستی خیلیا که مادر هاشون شاغل نیستن نمیفرستن هزینه اضافه اس برای مدرسه هم مدرک نمیخاد
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
مدرسه قبول کرد برای اول ابتدایی ثبتنام کنه؟ اخه الان بیشتر مدرسه ها قبول نمیکنن ومیگن اجباریه پیش دب ...
اره بدون هیچ مشکلی قبول کردن
تازه تو مشاوره موقع ثبت نام مشاور گفت ماشالله دوقلوهات از اونایی ک پیش دبستانی رفتنم بیشتر چیز بلدن حتی آداب معاشرت 😁
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
اگه هیچی کار باهاش نکنی و بچه هیچی بلد نباشه شاید یه گیری بدن ولی اگه خودت کتاب براش تهیه کنی و یادش بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد