2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خونه خودشه نه؟🥲🥲 ما تالارامونم این شکلی نیست🥲 این دیگه چه مدل عقدیه؟ یعنی قرآن اینا ندارن؟ ...

تالار😐😐😐

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
این خونه خودشه نه؟🥲🥲 ما تالارامونم این شکلی نیست🥲 این دیگه چه مدل عقدیه؟ یعنی قرآن اینا ندارن؟ ...

عقد اریایی😐🙄

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

ن بابا تالاره 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

نمیدونم چرا حسم میگه همش نمایشه..

دقيقا منم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
چرا احساس میکنم داره  فیلم بازی میکنه ؟؟!  انگار زورش کردن که هعی تکرار بکنه صحبتا را&nbs ...

دقیقا

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

تالار هست

عقد محضری رو چند روز پیش داشتن

این واسه فیلم برداری و جشن بود

حتما گفت به تو وفادار خواهم ماند خندش گرفت😂 شوخی کردم  خب بعضیا گریه میکنن بعضیا مث من تو شر ...

من وقتی استرس میگیرم و ناراحت میشم می‌خندم یعنی. پوزخند میزنم. خیلی بده اینقدر سر همین چیزا سوء تفاهم پیش اومده برای دیگران. مثلا خبر فوت بهم دادن یهویی لبخند زدم🤣🤣🤣🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست