این خونه خودشه نه؟🥲🥲 ما تالارامونم این شکلی نیست🥲 این دیگه چه مدل عقدیه؟ یعنی قرآن اینا ندارن؟ ...
ن بابا تالاره
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
حتما گفت به تو وفادار خواهم ماند خندش گرفت😂 شوخی کردم خب بعضیا گریه میکنن بعضیا مث من تو شر ...
من وقتی استرس میگیرم و ناراحت میشم میخندم یعنی. پوزخند میزنم. خیلی بده اینقدر سر همین چیزا سوء تفاهم پیش اومده برای دیگران. مثلا خبر فوت بهم دادن یهویی لبخند زدم🤣🤣🤣🤣
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست