2777
2789

عزیزترین قسمت زندگی دیگران رو میدزدن و رنج براشون باقی میزارن 

امیدوارم بدترین لحظه های زندگی برای دزدی که بهمون زد رقم بخوره و هرگز آتش مجازات خدا براشون خاموش نشه 

دیگه سگ مردمو چرا میبرید ؟ تمام نفرین خدا بهتون برسه شاید تحت درمان باشه 

پول ببر طلا ببر وسیله ببر چرا اخه این و بردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهشون وسیله هم زور داره برا بعضیا همون طلا ک‌میگی تمام زندگیشونه

کاش وقتی دستگیر‌میشن دستشون قط کنن یا چشاشون از کاسه دربیارن یا پاهاشون تا فلج بشن 

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

خدا لعنتشون کنه امروز یه جا مطلب میخوندم از زبون زن یه کارگر دسشویی بود . یکی اومده با قمه شیرهای دسشویی رو‌دزدیده این بدبختم از ترس اینکه چی‌جواب صاب کارشو بده سکته میکنه میمیره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
لعنت بهشون وسیله هم زور داره برا بعضیا همون طلا ک‌میگی تمام زندگیشونه کاش وقتی دستگیر‌میشن دستشون ق ...

ان شاءالله 

ولی روز وشبایی که باهاش سپری شد وابستگی تو اوج بی کسی ها کنارم بود بی زبون و مظلوم 

نمیدونم چی میخوره ؟ کجاست ؟ چون مریض حال بود چی به روزگارش امده 

طلا جون نداره احساس نداره ولی لوئی جون داره دلتنگ من میشه من دلتنگ و نگرانشم

اره مریضه تحت درمان بود کجا بردنش ؟    

اگهی بزنید تو قسمت گمشده ها تو سایت دیوار ولی شماره تلفنتونو پنهان کنید و فقط تو چت صحبت کنید.... عکسشم بزارید و محدوده گمشدن و سرقتشو و تراکت چاپ کنید محدوده خودتون بزنید ... ان شاء الله پیدا میشه توکل به خدا ... میفهمم حالتونو ولی توکل به خدا پیدا میشه... همین دزدا ممکنه سایت دیوارو ببینن ... مژدگانی معقولم براش بزارید

@_mahyar   

اگهی بزنید تو قسمت گمشده ها تو سایت دیوار ولی شماره تلفنتونو پنهان کنید و فقط تو چت صحبت کنید.... عک ...

هرچقدر دعا کردم پیدا نشد که نشد تمام شهرو دنبالش گشتم