2777
2789

شوهرم امروز گفت باید باهات حرف بزنم یکی دو روز بود حالش خوب نبود اصلا هرچی می‌پرسیدم می‌گفت چیزی نیست.امروز گفت من دو سه روز پیش خواب دیدم با کسی هستم برای همین حالم بده.خیلی خواب بدی بود.من خندیدم گفتم بابا ترسیدم ،خواب بوده.امروز بهم گفت من خواب دوستت رو دیدم بعدش انقدر حالم بد بود که بهش پیام دادم خواهشاً یه مدت باهم رفت و آمد نداشته باشیم اونم اصرار کرده چرا،بهش گفتم خواب دیدم تو خواب دستت گرفتم.اونم با داد و بیداد گفته من به همه میگم چی بهم گفتی و آبرو تو میبرم .تو دوستی ما رو خراب کردی.انگار اب سرد ریختن رو سرم.باهاش ۱۰ ساله دوست و همکارم.حالا باید چه خاکی تو سرم بریزم ،طلاق،استعفا نمیدونم.دارم دیوونه میشم.دیدم امروز دوستم مرخصی گرفته نیومده.فکر نمی‌کردم بخاطر این جریان باشه.بگید چیکار کنم

طلاق😑😑واسه خواب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنقدر جیغ زدم و گریه کردم بعدش که دارم از حال میرم.میگه بخدا نمیدونم چرا همچین کاری کردم.فکر کردم بهش بگم بهتره

از چشم تو نمی‌بینه که ما دیگه باهاشون رفت و آمد نداریم

گفتم تو بجای گفتن به من رفتی به خودش گفتی؟!!!!!!

خیلی حالم بده،دنیا رو سرم خراب شده

با این آبرو ریزی چیکار کنم

یعنی از کار بیام بیرون؟

با همکارم که دوستم هست روبرو هم میشینیم

برام مثل خواهر بوده همیشه تو هر شرایطی کنارم بوده .ما مرتب دور هم جمع می‌شدیم.

علاوه بر دوستیم دیگه چطور برم سر کار و روبرو هم باشیم

جلو بقیه دوستام چی بگم

بگم شوهرم بهش همچین پیامی داده برای همین با همه قطع ارتباط کردیم

من مدیر داخلی اونجا هستم ،اینده م نابود شد

من و شوهرم همیشه می‌گفتیم ما خوشبخت ترینیم چون هیچ مشکلی نداریم.بقیه حسرت زندگی ما رو میخوردن

این چ پیام توهین آمیزی بوده ک بابت یک خواب ب همکارتون فرستاده!استعفا ندین!فعلا صبرکنید تا ببینید همکارتون چه عکس العملی داره!قطعا همکارتونم انقد فهمیده هست ک خطای همسرتونو پای شما نذاره!ومیتونید برید باهمکارتون صحبت کنید 

چقدر پیچیده نفهمیدم

شوهرم رفته خوابش به دوستم گفته و ازش خواسته یه مدت همو نبینیم.اون گفته چرا،گفته من خواب بدی دیدم که من و تو باهم بودیم توی خواب.اونم گفته جلو همه آبرو تو میبرم

همین

علاوه بر دوستیم دیگه چطور برم سر کار و روبرو هم باشیم جلو بقیه دوستام چی بگم بگم شوهرم بهش همچین پ ...

عزیزم خودتو نگران نکن،نباید شغلتو ازدست بدی!بادوستت صحبت کن !و تومحیط کارتونم نباید این موضوع مطرح شه وکسی درجریان قرار بگیره!قطعا این دوستی چندسالتون انقد ارزشمند هست ک دوستتون شرایط شمارو کاملا درک کنه چون شما خطایی مرتکب نشدین خطاازهمسرتون بوده