😍😍اگه اینجوری باشه که خیلی کیوته خوشبخت بشن انشاالله
اخه هیچ دلیلی نداره که از روی بی میلی ازدواج کرده باشه. چون یه دختر کامل معمولی و ناشناس گرفته که حتی به دختره گفته دلم نمیخواد پیچ داشته باشی مردم فالوت کنن و خوب گلزار با مجرد موندن خواهان و طرفدارای بیشتری داشت. من میگم حتما عاشق شده. واقعا انشاالله خوشبخت بشن دلم نمیخواد هیچ آدمی طلاق بگیره یا راضی نباشه. اینقدر از طلاق پژمان بازغی زنش ناراحت شدم حتی..
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
اره دقیقا درست میگین یحتمل با عشق ازدواج کردن امیدوارم خوشبخت بشن😍 واقعا؟مگه پژمان بازغی طلاق گرفت ...
اره من خیلی جا خوردم از فهمیدنش بچه بزرگ دارن تازه☹️☹️
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
قطره، دلش دریا میخواست. خیلی وقت بود که به خدا گفتهبود.هر بار خدا میگفت «از قطره تا دریا راهیست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگتر، آری از دریا بزرگتر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را میخواهم. بزرگترین را. بینهایت را.»خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بینهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای میگشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمهای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همهی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بینهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون