2821
2789
عنوان

آخرت 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
این ما انسان ها نمی تونیم بگیم فقط خدا ازش خبر داره

خوب وقتی به خدا ایمان داری خدا گفته تو قران آخرت هست 

چرا باور نداری

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
شما از کجا می دونید؟ بچه هایی که کور هستند و زندگی سختی دارند همه شون نه ولی بعضی هاشون زندگی قبولش ...

یکی ترجمه کنه 

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتم آخرت هست ولی یه جور دیگه می بینم اخرت

معنی قران رو بخون کامل در مورد آخرت بهشت جهنم نوشته

شما از کجا می دونید؟ بچه هایی که کور هستند و زندگی سختی دارند همه شون نه ولی بعضی هاشون زندگی قبولش ...

اون زندگی قبلیشون رو ب من اثبات کن! نمیشه چون این یه تئوریه نمیشه انقدر بهش تکیه کرد ک به اعتقاد یا ایمان تبدیل بشه بهتره بیشتر تحقیق کنی. 

اینجا هرکسی نظر خودشو میگه منبع های معتبر مطالعه کن در این زمینه. 

خب من بهش اعتقاد دارم به دلایلی

😏 دلیلش چیه

حتما به چیزی رسیدم که اینو می گم  

این برای ثابت کردن ب من یا هر آدم دیگه ای کافی نیست،باید فلسفه رسیدن ب اون چیز همگانی باشه ینی منطقی درش باشه که ب منم اثبات بشه

مثل حل مسئله ی ریاضی 

الکی نمیتونی بگی من ب این نتیجه رسیدم ک فلان عدد با این توان میشه این چون من به یه چیزی رسیدم، اون راه حلت یا اون مرحله ای که گذروندی برای اثبات رو باید بیان کنی 

مثل نظریه داروین ک شاید خیلیا قبول داشته باشن اما دراصل فقط یه تئوریه چون هیچوقت اثبات نشده

درهرصورت موفق باشی💋

این برای ثابت کردن ب من یا هر آدم دیگه ای کافی نیست،باید فلسفه رسیدن ب اون چیز همگانی باشه ینی منطقی ...

دوست خوبم بعضی از مسائل نمیشه بیان کرد بلکه خود اون شخص باید بهش برسه و متوجه شه ؟