2821
2789
عنوان

آخرت 🤔

183 بازدید | 27 پست

نمی دونم چرا ولی به بهشت اعتقاد ندارم 

یعنی باور دارم که بعد از مرگ حساب و کتاب میشیم ولی فکر می کنم اون حساب و کتاب تو همین دنیاست ولی بهشت و جهنم برام بی معنی 

یعنی تو همین دنیا تاوان گناهانمان می دیم بعد از مرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایمانت ظعیفه 

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
همه سنگرررررر بگیرررررییییدددد👀 خب اگ ب این دنیا بود مجازات، چرا اینهمه ظالم هیچیشون نمیشه؟ 

شما از کجا می دونید؟

بچه هایی که کور هستند و زندگی سختی دارند همه شون نه ولی بعضی هاشون زندگی قبولشون شاید بد بودند