2777
2789

باید لوزه پسرم که ۹ سالشه عمل بشه ،ممنون میشم اگر کسی بیمارستان خصوصی خوب حلق و بینی برای عمل میشناسه معرفی کنه 

دکتر کیارش بیمارستان مهراد با خیال راحت ببرش مطبش هم همون خیابان میرعماد هست ولی راستش هزینه هاش با ...

پسر من چهار سالش باید عمل کنه لوزه شو چقد مثلا هزینش

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چهار سالش باید عمل کنه لوزه شو چقد مثلا هزینش

پسر من سه و نیم ساله هفته پیش عمل کرد من گرگانم بیمارستان خصوصی حدود یازده شد 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

من دخترم سال ۹۳عمل لوزه داشت ۸صبح عمل شد تا ۵بعدازظهر مرخص شد اون سال من تقریبا ۴یا۵اگه اشتباه نکنم هزینم شد الان و نمی دونم می تونی از منشی بپرسی 

ولی عمل و رسیدگی عالی بود اصلا بچه اذیت نشد

بیهوشی اذیتش نکرد الان خوبه حالش من میترسم خیلی چون خیلی بد درد هس بچم از بیهوشی میترسم اخه ضعیف 

بیهوشی اذیتش نکرد الان خوبه حالش من میترسم خیلی چون خیلی بد درد هس بچم از بیهوشی میترسم اخه ضعیف&nbs ...

منم پسرم رو ۴ سالگی یه بار مجرای اشکش رو بیمارستان فارابی عمل کردیم شلوغ بود نمیذاشتن همراهش باشم زیاد ،خیلی سخت بود براش گفتم این دفعه خصوصی ببرم رسیدگیش شاید بهتر باشه 

شما پیش متخصص اطفال بردین اول یا متخصص گوش حلق ببینی