2821
2789
عنوان

کمک کنید من وحشت کردم

375 بازدید | 49 پست

وای چندوقته وفتی که یهو از یجا بلند میشم چشمام سیاهی میره بعد کامل دیگه جاییو نمیبینم چند ثانیه بدنم از کنترلم خارج میشه و کارای عجیب غریب میکنم و تکون میخورم انگار بدنمو کسی داره کنترل میکنه بعدشم که به خودم میام میلرزم و درست یادم نیست چیکار کردم مثلا الان گلاب به روتون رفتم سرویس یهو بلند شدم دوباره اینجوری شد فقط یادمه رفتم هی دماغمو میکوبیدم تو دیوار:/

بنظرتون چمه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کم خونی نداری؟!

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

وای😐

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

احتمالا کم خونی داری ضعف میکنی تعادلت رو از دست میدی. تقویتی و مکمل بخور یه ازمایشم بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....