2777
2789

سیکلام ۳۲روزس محرک میخورم ماه های قبل سونو میدادم ۱۳و۱۴اقدام میکردم الان قرص خوردم ولی سونو ندادم و امروز ۱۳پری آمپول زدم اشتباه کردم آیا اقدام کنم آیا باخوردن محرک تخمک گذاری زودتر اتفاق میوفته چیکارکنم 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

امپول رو تو خونه میزنن یا باید رفت بیمارستانی چیزی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

درهرصورت اقدام کن دیگه. اگه امپولم اشتباه زده باشی بلاخره یا فولیکول ازاد شده یا بعد امپول ازاد میشه و شما توی این روزها تخمک دارید. اقدام کنید ضررکه نداره. انشاالله باردارمیشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درهرصورت اقدام کن دیگه. اگه امپولم اشتباه زده باشی بلاخره یا فولیکول ازاد شده یا بعد امپول ازاد میشه ...

ایشالا اگه اشتباه زده باشم تخمکم ازادمیشه وتخمک گذاریم زودتر اتفاق میوفته

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

کاش کیت تخمک گذاری استفاده کنید ببنید تخمکگذاری کی هست 🤦

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ندارم دسترسی ب کیتم ندارم 

شب در میون اقدام‌ کن سیکل ۳۲روزه ۱۶ زده اقدام کن ولی شب چهارشنبه وشب اول ونیمه وآخر ماه خوب نیست برای اقدام 

میتونی کامل سرچ کنی تو گوگل هم برای اقدام وکیت تخمک گذاری وهم اینکه چه روزهایی خوب هست  از نظر اسلامی 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم