2777
2789

شوهرم خودش با علاقه من رو انتخاب کرده بود چند بار بحث مون شد و اون یکسال بوده دنبال طلاق بوده و علیه ام مدرک جمع میکرده توی این مدت اصلا نشون نداد بهم محبت میکرد.... 

بعد یکسال من تازه فهمیدم بو ی بحث را انداخت و بعدش گفت منو نمیخواد 

گفته 200 میلیون میدم و بعدم طلاق

من تجربه نداشتم بلد نبودم زندگی کنم.. اما خیلی دوستش داشتم و وابسته بودم خیلی شوکه شدم 

ب ناهار مهریه ام رو اجرا گذاشتم همه چیزهاش رو به نام دیگران زده بود مادرش هم خیلی تحریک‌ش میکنه به نظرتون ممکنه پشیمون بشه همه مون رو هم بلاک کرده

نه دیگه تصمیمیشو گرفته 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بچه نداری همون بهتر ک از زندگیش بری اون ک ی سال دنبال جمع کردن مدرک بود اگه واقعا ب فکر زن وزندگی بود میتونست ب جاش دنبال اصلاح زندگیش میرف اشکالات خودش و خودتو تاجایی ک میتونست با مشورت هم اصلاح میکرد 

عزیزم اگه بچه نداری همون بهتر ک از زندگیش بری اون ک ی سال دنبال جمع کردن مدرک بود اگه واقعا ب فکر زن ...

آخه خودش با علاقه اومده بود یعنی کسی زیر پاش نشسته 

خانواده اش هم از من بدشون میاد 

به جز خانوادش کسی هست یعنی

نه دیگه تصمیمیشو گرفته 

اولش خیلی دوستم داشت خودس اومد جلو 

چطور آنقدر راحت... 

محبت دروغی می‌کرد و من باورم شده بود خیلی شکست روحی خوردم 

چرا مردها این کار رو میکنن با دخترها وقتی دوستشون ندارن خدا لعنتش کنه

اولش خیلی دوستم داشت خودس اومد جلو  چطور آنقدر راحت...  محبت دروغی می‌کرد و من باورم شده ...

مردها ؟؟؟ چرا جمع میبندید اخه خوب بعضیا فیلم بازی میکنند چه زن چه مرد

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
منظورم شوهرمه  چرا واقعا تازه از نظر قیاغه ازش سر بودم به نظرتون خیلی هفت خط بود نه

نه هفت خط نبوده اما ۵ تارو داشته اگه هفت خط بود که ی دسته چک براتون میگرفت تا خرخره میبردت زیر قرض بعد میگفت حالا برو مهریه رو هم بزار به اجرا اما صدتا چک ازت دارم

آخه خودش با علاقه اومده بود یعنی کسی زیر پاش نشسته  خانواده اش هم از من بدشون میاد  به ج ...

عزیزم منو همسرم هم با عشق ازدواج کردیم ولی بعد ۱سال عوض شد اخلاق ورفتارش البته خدایی من تا ۳ سال خیلی خوب بود ولی جادوگری مادرش اونو سرد کرد شوهر شما هم انشالله ک ب راه راست هدایت بشه ولی ارزش نداره بخاطر مردی ک ۱سال دنبال مدرک جمع کردن علیه تو بود ی جوری ازت سواستفاده کرده خودتو کوچیک کنی 

یعنی دوست دختر داشته؟ یا فقط تحت تاثیر خانوادش بوده خیلی گوشی بود

الان واقعا مهمه برات