2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان نذارید فاصله سنی بین بچه هاتون زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 43 پست
منم نظرم اینه به هیچ عنوان دو تا بچه نیارین  فقط یکی

ب اینم بستگی داره والدین چقدر مسئولیت پذیر باشن..یکی ۱۰ تا میاره همه رو میرسه بهشون و عالی بزرگ میشنولی یکی دو تا میاره نمیتونه خوب بزرگشون کنه...البته خیلی دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار خون ناشی از عصبانیت زیاد😄😄 اره ما هم میدونیم اختلاف سنی زیاد خوب نیس ولی یکی مث من ک برا دوم ...

اعصابمو ریختن بهم منم توی خودم ریختم فشار زد بالا و اون اتفاق افتاد...

یکی مثل شما حق داره قطعا🌷

منو داداشم ۲ سال اختلاف سنیمون بود یعنی دوران نوجونی همو تیکه تیکه میکردیم انقد باهم نمیساختیم  ...

به درک متقابل هم بستگی داره توی خونه ما بویی از درک کردن نبردن

چند تا خاهر برادرین مگه؟همتون ۶،۶ هستین!

اونایی که توی خونه ان و هنوز مستقل نشدن ۶ سال ۶ سالن

۱ داداشم که۲۸ سالشه و نیست دیگه وقتی بود ام چون سنش خیلی بیشتر بود از بقیه و دیگه درک میکرد مشکلی نبود

دو تا خواهرم یکی ۲۶ که رفته از خونه و یکی هم ۲۴ اون هست توی خونه

من ۱۸

یکی قبلیم ۱۲

کوچیکترین بچه هم ۶

👩🏼‍🦽

ما ۶تا بچه ایم توخونمون با تنها کسی که هممون سازش نداریم مادرمه و شده معضل ارتباط با ایشون

ما علاوه بر اینکه با هم نمی سازیم

مامانمون هم اصلا درک نداره

خدا هم به شما هم به ما صبر بده

اونایی که توی خونه ان و هنوز مستقل نشدن ۶ سال ۶ سالن ۱ داداشم که۲۸ سالشه و نیست دیگه وقتی بود ام چو ...

همتون ۶سال۶سال!!!خدا آرامش بیاره به خونتون،بچه های منم ۶سال اختلاف دارن،جدیدا همش مشغول دعوان😞

همتون ۶سال۶سال!!!خدا آرامش بیاره به خونتون،بچه های منم ۶سال اختلاف دارن،جدیدا همش مشغول دعوان😞

بچه های حالا ناسازگارترن به نسبت قبل...تو خونه ما هم ۱۲ و ۶ سالمون کلا همش دعوا...فقط از یه چیز شانس آورده باشم اینکه اتاقم طبقه دیگه ایه صداشون نمیاد....خونه بزرگ باشه اینا جدا باشن کمتر دعوا پیش میاد