2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان نذارید فاصله سنی بین بچه هاتون زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 43 پست
فشار خون ناشی از عصبانیت زیاد😄😄 اره ما هم میدونیم اختلاف سنی زیاد خوب نیس ولی یکی مث من ک برا دوم ...

چرا آی وی اف نمیکنی که زودتر نتیجه بگیری

بالای یک سال اقدامو میفرستن برا آی وی اف

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

بچهای من اولی ودومی ۳ سال فاصله سنی دارن    ولی سومی ۴ سال با دومی فاصله سنی داره 

پسر اولم ده سالشه دومی هفت سومی سه    سومی و دومی خیلی همو دوست دارن به هم وابستن    سومی سرش نمیشه هنوز ولی با اولی اصلا جور نیست نمیسازه  اما پسر بزرگم خیلی مهربونه ودلنازک   باز اولی و دومی با هم زیاد دعوا میکنن وحسادت میکنن به همدیگه  تا تنهان خوبن اگ یه بچه آشنا بیاد کنارشون این دوتا با هم بد میشن دعوا میکنن😑

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که دخترم امسال می‌ره کلاس ۳،میخوام دومی رو بیارم

توروخدا اتاقشونو جدا کنید...من دیروز جدا کردم به شدت آرامش دارم به نسبت قبل

از نظر یه سری مسائل دیگه هم بچه ها با فاصله سنی زیاد بهتره اتاقشون جدا باشه...

به شدت موافقم اگر به بهانه این که بچه ام تنها نباشه بچهبعدی رو میارید فاصله سنی باید زیر ۳_۴سال باشه حالا باز ۶ سال خوبه بعضیا بچه ۱۰ ساله دارن و میگن بچه ام تنها نمونه یکی دیگه میارن اون موقع شما دو تا بچه تنها دارید!

منو داداشم ۲ سال اختلاف سنیمون بود یعنی دوران نوجونی همو تیکه تیکه میکردیم انقد باهم نمیساختیم 

ولی با خواهرم ۶ سال اختلاف سنی داریم خیلی با هم رفیقیم البته بچگی نه چون هم بازی هم نبودیم 

اخه مشکلی ندارم امیدوارم کار ب اونجا نکشه فعلا ۴ روزه عقب انداختم ولی بی بی چک منفیه

انشاءالله هرچه زودتر باردار بشی عزیز

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج