2777
2789

خونه ما ۶ سال ۶ ساله...افتضاحه

نه من اونا رو درک می کنم،نه اونا منو!

مردم بچه میارن میگن خب اولی تنها نباشه...خیلیا به فاصله سنی توجهی ندارن...تهش میشه اینکه نه تنها بچه اول تنهاییش با اونا پُر نمیشه بلکه اعصابشم خورده

وضعیتی که من دارم،اعصابم خورده،نمیفهمم اونا رو هیچ درکی از من و سنی که دارم ندارن.

هیچی تا به امروز برای من نداشتن به غیر از اعصاب خوردی

تصمیم گرفتم با هیچ کدومشون دیگه هم کلام نشم چون توضیح دادنم سودی نداره فقط هدر دادن انرژی و خورد کردن اعصابه.

یبار اینقد اعصابمو خورد کردن که مویرگ های زیر چشمم از شدت فشار خون زیاد ناشی از عصبانیت زیاد پاره شدن.

لطفا این موضوع مهم رو در نظر بگیرید

اگه هم فاصله شون زیاده اتاقشونو حتتتما جدا کنید.اعصاب و روان هر دو اینجوری سالم تره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هم درست میگی 

من و خواهرم تقریبا دوسال بود فاصلمون خیلی رابطمون عالی بود 

ولی با داداشم نه سال فاصله دارم افتضاحیم افتضاااح

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دقیقاااااا

فاصله پسرای من ۳ ساله

بنظرم عالیه 

ن پسر اولم اذیت شد ن الان دوتا دنیای متفاوت دارن حسابی همبازبن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

برا منم اختلاف سنیشون کمه

خیلی راضیم

فقط سختیش اینه که مثل دوقلو ها مدام نیازهای مشابه دارن

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

نمیدونم چرا بچه های الان اینقدر ناسازگارن زمان بچگی ما هر خونه ای شش تا هفت بچه اینقدرم بخدا دعوا نبود الان دو تا بچه اندازه یه مدرسه دعوا دارن

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
واقعا هم درست میگی  من و خواهرم تقریبا دوسال بود فاصلمون خیلی رابطمون عالی بود  ولی با د ...

بنظرم هر سنی یه سری روحیات داره طرف...بعد از طرف همدیگه درک نمیشن اینه که مشکله