2777
2789
عنوان

برگ دلمه کوچیک باشه اشکال نداره؟

288 بازدید | 26 پست

برگهای انگورم کوچیکه اشکال نداره بکنیم برای دلمه اخه میترسم دیگه خراب شن بعد من باز بخوام برای دلمه 

بزرگاشو چیدم درست کردم باز میخوام بکنم کوچیک باشن میشه دوتا یا سه تا روهم گذاشت درست کرد؟

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کوچیک هم میشه فوقش دوتا یکی میکنی.نوش جونتون منم بدجور هوس کردم میخام اخر هفته درست کنم

انشالله منم دیروز برای اولین بار درست کردم عالی شد

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

آره میشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دیگه در حدی باشه که بتونی توش مواد بذاری بپیچی

اشکالی ندارد کوچیکا ترش تر و لطیف ترن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

برگ دلمه هرمدل انگوری باشه؟

انگورسیاه یاقرمزباشه بهتره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖