2777
2789
و اگر مردها دنبال ارامش ابدی ان.  هیچ وقت غلط اضافه نکنن که ما با چک کردن گوشیشون بهم بریزیم

افررررین به تو میگن یه زن عاقل

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اطرافیانم تاحالا این قضیه چک کردنو ندیدم  هردو رمز گوشی همو دارن واسه کاراشون از گوشی هم اس ...

اره دیگه بنظرم زن و شوهر تو خصوصی ترین مسائل هم شریکن چه لزومی داره رمز گوشیشونو از هم قایم کنن چی تو گوشیشونه ک دوست ندارن نزدیکترین آدم زندگیشون ببینه؟؟؟

من شوهرمو اصلا تا حالا چک نکردم چون همش گوشیش وسطه رمزشم میدونم هیچوقتم طبق معمول شارژ ندارم همشم دارم با گوشیش ب بقیه زنگ میزنم😁

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
اره دیگه بنظرم زن و شوهر تو خصوصی ترین مسائل هم شریکن چه لزومی داره رمز گوشیشونو از هم قایم کنن چی ت ...

دقیقا منم مامانمو خواهرم اینطورین 😂🥲و بنظرم درستشم همینه 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
انقد برا خودت درگیری فکری و استرس درست نکن

متاسفانه 5سال پیش فکرم درگیر شده و نمیتونم چک نکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چیزی هم پیدا کردی تا بحال ؟ میشه بپرسم دنبال چیز خاصی هستی عزیزم ؟

آره چت و عکس

میخام مطمئن بشم دست از این کارا برداشته یا نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️