2777
2789

مادرم اینا بنا ب دلایلی دنبال سرایداری هستن بعد ی اگهی تو شیپور خواهرم پیدا کرده بود ک برای شرکت کاریابی و سرایداری اینا بود ی باغ گفتن سرایدار میخاد حدود ۱۸ تومنم میدن گفتن برای تنظیم قراردار باید ۹۵۰ بزنید زدیم بعد فرداش زنگ زد ک برای معرفیتون باید ۹۵۰ دیگ بزنید بازم زدیم من خیلی گفتم اعتماد نکنید کسی گوش نکرد چون شرایط بدی توش هستن خانوادم گفتن ریسک میکنیم الان ۱۹۰۰ پول زدن طرف هی امروز فردا ک کارفرما نیومده مسافرتع خبر میدم ی لویکشن از باغ فرستاد ک اونجا باید برید بعد دیروز تمام پیاماشو پاک کرده از پیوی ولی خواهرم همرو قبلش شات گرفتع لوکینشم برای من فرستاده دارمش حالا زنگ و پیام جواب نمیده چیکار کنیم چجوری ب پلیس فتا یا جای دیگ شکایت کنیم 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=295555644]ببر کلانترییا پیشخوان قضایی بپرس [QUOTالان بابام پاش شکسته بیمارستان کلی بدبختی دیگ داریم اینم بهش اضافه شد نمیشه انلاین پیگیری کرد پلیس فتا شمارع ای چیزی ندارع

برید فتا شکایت کنید یه ۵۰هزار تومنی هزینه شکایت و پیگیری میشه اون شماره کارت و شماره تماس هم ببرید&n ...

کجاس پلیس فتا 

چه بد ماهم 1000 دلار گذاشتیم یونیک تو دوسال شد 2500دلار همش پرید کاش همون موقع دلار خریده بودیم ...

واقعا ادم نباید ریسک کنه وقتی تو شرایط بد باشیم 😥😥