2777
2789
عنوان

تنظیمات😐

196 بازدید | 10 پست

سلام خانوما برای شما هم تنظیمات پروفالتون اینجا کار نمیکنه؟یا فقط برا من اینطوریه اصلا باز نمیشه.امضا و درباره منم تغییر میدم تبت نمیشه پاک میشه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
عزیزم تاپیک قفل شد ،میشه دلیلش رو اگه میدونید بگید ممنون

جنس خارجی اصل اصلا ایران نمیاد اینایی که مثلا از برندای معروف یا ناشناخته هستن که داروخونه ها مخصوصا این چندوقته کی هی کلاسای تکنسین داروخونه مدرک میده کار میکنن خودشون میارن تبلیغ میکنن وگرنه اگه خوب باشن همون جنس خوب ایرانیه که فقط شرکتشو عوض کردن کردن وگرنه همشون اماراتی ووفیکن.تجربه خودم از کار تو داروخونه بود.کلا تبلیغاته وگرنه چطور یکی دوروزه متخصص پوست میشه مشاور رایگان میشه که یه جنس خاص بفروشه بعد دکترای پوست انقدر هزینه هاش بالاست بعدم اکثرا داروهاشون دست سازه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
جنس خارجی اصل اصلا ایران نمیاد اینایی که مثلا از برندای معروف یا ناشناخته هستن که داروخونه ها مخصوصا ...

ممنون عزیزم

خودمم همچین حسی داشتم 

مرسی که توضیح دادی 

وگرنه اینهمه وقت نمیزاشتن و توضیح بدن برا محصول 

منم که نه گفتن برام سخته همیشه بهم غالب میکنن

من خواستم ابرسان اردن بخرم بجاش ادلیو داده

⭕سایت خرابه ⭕

کاش ی بار می‌گفتیم سایت درسته 

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ممنون عزیزم خودمم همچین حسی داشتم  مرسی که توضیح دادی  وگرنه اینهمه وقت نمیزاشتن و توضی ...

اصلا تحت تاثیر نباش جنسی رو که میخوای و انتخاب کردی بخر