2777
2789
عنوان

رلم میخواد بیاد خاستگاری چطوری ب خونواده بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 38 پست
خب ایشون یه شهر دیگس من نیشابورم رلم سبزوار خیلی ضایع نیس؟ 

نه بگو تازه جابجا شدن قبلاً تو شهر ما تو مدرسه باهم آشنا شدیم خشبخت بشی

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رلم میگه باید بگیم دوست بودیم شاید بد بفهمن بد شه

به مادرت بگو

منم بعدش گفتم  اما نگفتم باهم بیرونم رفتیم فقط گفتم دوست داریم همو

اولش استرس داشتم فک کردم دعوام میکنه ولی نکرد.نترس

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

چجوری با هم آشنا شدین؟خب راستشو بگید بنظرم بهتره 

اگ خانوادش در جریان باشن و بعدا خانواده شما از اونا بشنون ک دوست بودین باهم؛شاید واکنش بدی داشته باشن مامان بابات 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
میترسم مامانش بیاد بگه که حتما میگه 

حب مامانت نسبت ب بابات نرم تر نیس ک اول ب مامانت بگی بعد اون ب بابات بگه؟

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
چجوری با هم آشنا شدین؟خب راستشو بگید بنظرم بهتره  اگ خانوادش در جریان باشن و بعدا خانواده شما ...

تو تلگرام باهم آشنا شدیم 🤕بگم فضای مجازی بوده که قطعا مخالفت میکنن

آخه من بگم کجا دیده منو یا کی معرفی کرده 😩

خب مگه از کجا دیدتت ، تو چیزی نگو خانواده پسره زنگ میزنن برای امر خیر می‌خوایم مزاحم بشیم بعدش میان دیگه ، نیاز نیست بگین دوست بودین ، خب پسره بگه یه روز اومده شهرتون شما رو مثلاً تو دانشگاه یا جایی دیده بعدش تعقیب کرده آدرس خونه پیدا کرده و شماره ، و اومدن خواستگاری