2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ریزش مبکنه تا وقتی من نفروختم میاد پایین  اخه قرار بود بفروشم ماشین بخرم  از روزی ک ...

عزیزم انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
زیاد صبر کنی میشه حرص ب نظرم فردا بخر البته طلا برای بلند مدته

اصلا آدم حرص زدن  نیست باورکن ان شاالله همه چی ارزون بشه ولی خودت میدونی تو این مملکت آدم با سختی پول درمیاره ماشین میخری ضرر بورس ضرر طلا ضرر 

اره عزیزم پول ب سختی درمیاد تازه بعدش باید زور بزنیم ارزشش از دست نده😞

دقیقا، نمیدونم تاپیکی دیدی که طلا این مدت جمع کرده بودن برای خرید، الان خونه قولنامه کردن بودن ولی طلا ریزش کرد طفلی قولنامه فسخ کردن خیلی ناراحت شدم برای اون خانم 

آره ریزش مبکنه تا وقتی من نفروختم میاد پایین  اخه قرار بود بفروشم ماشین بخرم  از روزی ک ...

من توام یا تو منی؟

هرررر بار قصد هررررر گونه سرمایه گذاری داشتم اگ خریدم همون جنس با خاک یکسان شد ،اگرم قصد خرید داشتم به عرش رسید😅

قبل نوروز ۱۰شاخه آهن خریدیم،ز ا ساخت و ساز البته ،گفتیم بعد نوروز گرون میشه ،۵ت اومد پایین 🤦

خدا بهمون نینی داد،طرح مادران خواستیم شرکت کنیم،گفتن ماشینهای خوبی نیست ،در ضمن حق فروش ندارین،اگرم بفروشین باید مالیات بدین.....

خلاصه که من شمسی خانومم خاااااهرررر😉😅