2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن و بگذر 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

وای وقتی با شوهرم میرم بیرون اولو منو نگا میکنن بعد شوهرمو بعد منو نگا میکنن بازم😂😂😂

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

من بی‌حجابم اینجوری میشم تو محله ما اکثرا همه چادری 

ولی مثلا تک و توک داریم بی حجاب تر از من دخترای همسایمون با تیشرت و شلوار میان بیرون البته کوچیکتر از منن ۱۷ ۱۸ سالشونه

زنه تو اتوبوس میشینه رو کُت یارو

یاروبهش میگه خانم کو ن تو بردار! زنه میگه: 

خیلی بیشعوری ، بگو باسن

بعد 5 دقیقه زنه باز میشینه رو کتش یارو هرچی فکر میکنه کلمه باسن یادش نمیاد

میگه: ببخشیدخانم اسم کو ن ت چی بود؟🤔🤦‍♀😂