2777
2789

خانوما یکم دودل شدیم اول اینکه دخترخانم گفته بود چه شیرینی بخریم 

دوم مامانش برا داداشم گفت برات اون مبل رو انتخاب کردیم بشینی داداشم وسط مامان بابام نشست ولی بعد چند دقیقه مامانش داداشمو بلند کرد گفت بشین رو اون مبل از الان حرف گوش نمیکنی 

سوما چایی فقط 4تا برا مااوردن  و مامان وابجیش جدا جدا برا خودشون رفتن چای آوردن

الانم واسه وصلت دودل شدیم حس میکنیم بی احترامی کردن البته شاید هم ما قضاوت میکنیم?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرمال نیستن. ازهمین اول معلومه

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

عجیبن چرا!

من بودم همه چیز رو بهم میزدم واقعا

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]