2777
2789
عنوان

برنامه امروزم✔

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 34 پست
منبعت از کجاس؟ مث اینکه گفتن شفاهی میپرسن از ادم..سخته خیلیی.من اصلا تو مکالمه خوب نیستم🥲

کتاب رو خودم میخونم، با استوری و فیلم دیدن و همچنین پتن نوشتن. شفاهی جای خود مثل تایین سطح، آزمون کتبی هم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب رو خودم میخونم، با استوری و فیلم دیدن و همچنین پتن نوشتن. شفاهی جای خود مثل تایین سطح، آزمون کت ...

اموزشگاهی ک مبخوام برم شفاهی میپرسن😭..بنظرت چی بخونم؟ چ کتابی بگیرم؟ کمتر از۱۰روز وقت دارم‌.میتونم خودمو برسونم ک نمره ی خوبی بگیرم و ترم بالا برم؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
با معدل 17 به بالا رتبه 13 14 هزار منطقه 2 ریاضی فیزیک 40 45 شیمی 35 زیست30 ممکنه یا باید بالاتر باش ...

فک‌کنم‌بایدبالاترباشه..زیستوشیمیو بیشتر بزن

خب تازه از صفر شروع کردی؟؟

ن صفر نیستم ۲سال پیش اخزین بار رفتم کلاس زبان و ۱۲ کتاب رو تموم کردم‌‌.میخواسنم برم کتاب  speek now (اگ اشتباه نگم اسمشو) ک بعد ول کردم چون اموزشگاهی ک می رفتم خوب نبود‌.مدرکش معتبر نبود

بالاتر یعنی چی ؟ یعنی بدتر میشه؟

یعنی ایتکه برای اینکه زتبع خوبی بیاری باید دررصداتوبیشتر کنی بخوص زیست وشیمیت ک ضعیفه انگار:)

یعنی ایتکه برای اینکه زتبع خوبی بیاری باید دررصداتوبیشتر کنی بخوص زیست وشیمیت ک ضعیفه انگار:)

شما فک کنم کنکوری الان نسبتی خبر از اوضاع درس ها نداری شیمی ۳۵ بیاد یه دانش اموز متوسط رو به قوی باشی تا بزنی پارسال رتبه ۱۶ شیمی ۴۵ زده بود

عمومیات چقدر بود؟ منطقه۲هستی؟

اره بعد گفتم امسال ریاضی ۴۵ شیمی ۳۵ زیست ۳۰ فیزیک ۴۵ بزنم ۱۴ هزار میشه همه میگن نه زیست کمه پارسال ۲۰ زدم همش بعد زبان ۰ ادبیات ۲۴ دینی ۴۰ عربی ۶۴

اره بعد گفتم امسال ریاضی ۴۵ شیمی ۳۵ زیست ۳۰ فیزیک ۴۵ بزنم ۱۴ هزار میشه همه میگن نه زیست کمه پارسال ۲ ...

منطقه ۲ چقدر سخته رتبه آوردن

ولی عوضش پارسال تا ۹هزار پزشکی برداشته بود