2777
2789
عنوان

دی دی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سر زدم به سایتشون یه اقایی تاپیک زده بود اینجا نی نی سایت نیست پرو بازی دربیارین توسایت خودمونم راحتمون نمیزارین و....😁

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

خیلی مزخرفه

صبح بخیر ظهر بخیر انگیزشی 

یکی شعر میگه

🫥😉

اگه منو بکارن، گیاهی درمیاد با ریشه ی غم و درد، برگای بی خوابی و دلتنگی و اضطراب، ساقه ی بلاتکلیفی و سردرگمی و میوه های امید!🌱 
خنده داریه فقط بخون🤣

میشه تاپیک آخرم و گزارش بزنی لطفا نمیتونم حذف کنم 😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پرچم     خانما بالاست

میشه لطفاً تاپیک آخرم رو گزارش بزنی تاپیکام بالا نمیاد بذارم برای حذف 😞آشنا تو سایته 😞🙏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ددی سایت ی سایت مخصوص آقایون هست ✔️

همینطور که آقایون داخل نی نی سایت عضو میشن

خانم ها نیز داخل ددی سایت عضو میشن 

بله داریم داخل نی نی سایت که داخل ددی سایت عضو باشه 

من خودم ی بار کنجکاو شدم رفتم داخل سایت شون 

خیلی پیچیده و درهم برهم بود اصلاً آدم گیج میشد🥴 

بعد خواستم عضو شم ولی چون یکم سخت بود ولش کردم 😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

حس‌میکنم‌کسی‌که دی دی سایت عضو میشه باپای خودش میره تو اونه زنبور😂😂

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم