2777
2789
عنوان

کسی بدبخت تر از من هست؟

978 بازدید | 20 پست

بچه ها این روزا تمام درها به روم بسته شده خیلی وقته که کم آوردم آخه کی رو دیدین که هم مریضی اعصاب داره که خودش به هزار تا شاخه تقسیم میشه هم تومور تو استخون پاش داره هم ناخونش عفونی شده که اگه آب بهش برسه خون میاد هم اینکه دانشگاه نمیره هم اینکه ازدواج نکرده و شایدم دیگه نتونم ازدواج بکنه . از صبح تا شب تو خونه حسرت رفتن به خیابون رو داره ولی به خاطر پاهاش نمی تونه بره حسرت رفتن به ورزشگاه رو داره . حسرت درس خوندن تو دانشگاه رو داره چند تا مشکل دیگر هست که اعصابم رو به هم ریخته . دیگه تا کی ادامه داره هر چقدرم هم دعا می کنم فایده ای نداره به نظر شما باید چه کار کرد؟😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خدا بحق مادرمون خانمم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دوای دردتو هر چی زودتر برسونه بحق مقام آقا امام حسین علیه السلام و مادره پاکشون 🤲💚 

ب خدا توکل کن عزیزدلم 

امضای این دوستمون و بخون عااااااالیه حتما انجامش بده معجزه میبینی

@khodayemehraboneman  

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
میشه شمارشو بدید.

درمانگر (مشاور سلامت و اصلاح مزاج ) ،کارافرین حوزه ی بانوان

+989364632922خانم حسینی

بگید خانم طهماسبی کارآموزتون معرفی کردن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
تا دیپلم خودم .

ببین دوست من میفهمم ممکنه این کاری که میگم برات سخت باشه اما بر اساس تجربه میگم این حرف رو

بهترین کار اینه که یه هدف خوب برای خودت پیدا کنی

مثلا اینکه ببین به چی علاقه داری. همون رو با اینترنت دنبال کن که ذهنت مشغول بشه. انقدر ذهنت رو درگیر کار و فکر خوب کن که وقت برای افکار منفی نداشته باشی

مثلا میگم کار با کامپیوتر رو بلدی؟اگه بله بگو من بیشتر توضیح بدم