2777
2789

خیلیییییی سم بود بخدا 😂😂😂😂😂😐😐😐😐

میدیم شوهر دختر عموم اومده خواستگاری منم مجبور شدم باهاش ازدواج کنم بعد شوهر دختر عموم اصلااااااااا سمت من نمیومد و از اون کارا نمیکرد 🤣🤣🤣🤣🤣

من بهش گفتم نمیتونی دوتا خونه بگیری گفت چرا وایسا ۲ ماه دیگه پول میاد دستم ۲ تا خونه جدا میگیرم 😂😂😂 

یهو تو خوابم یاد اون مرده توی اینستا افتادم که ۲ تا زن داره تو خوابم میگفتم روزگارو ببینا خودم اونارو قضاوت و مسخره میکردم الان خودم دقیقا تو شرایط اونام 😑🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سر صبحی اسم اون کثافتو‌ نمیاوردی 😐🤍 

دیشب تو اینستا دادم حالم ازش بهم خورد مرتیکه ....

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
کاش سر صبحی اسم اون کثافتو‌ نمیاوردی 😐🤍  دیشب تو اینستا دادم حالم ازش بهم خورد مرتیکه ....

خب تو خوابم بهش فکر کردم دیگه😂 

انقدرررر چندشم میشه ازش مرتیکه هوس باز😒

خدایی این چه خواباییه اخه 😐😐😐😐😐😐  حالا خودم شوهر و ۲ تا بچه دارما

برادر زن عموی منم که تازه فوت شده بود مامانم خوابش دیده بود ک اومده خواستگاري برای مامانم...پیش میاد خوابه دیگه😂👩🏼‍🦽