2777
2789

ما رسم نداریم توی پاگشا هدیه بدیم به عروس دوماد

خودمم که ازدواج کردم فقط شام و اینا بود کادو نمیدادن بهمون

بعد اینجا دیدم که میگن کادو میدین

به شوهرم بگم احتمالا قبول نمیکنه کادو بدیم اما از یه طرف مهمونمون خیلی ویژه س و خیلی دوستشون داریم و خیییلی باکلاسن 

بنظرتون چی کار کنم؟ چی کادو بدم؟ بدم یا ندم اصن؟ 

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

اگه رسم نداری نده به جاش تو پذیرایی کردن سنگ تموم بذار

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه رسم ندارید کادو نده 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
اگه رسم نداری نده به جاش تو پذیرایی کردن سنگ تموم بذار

آره میخوام همین کارو بکنم

لطفا هرچی بنظرت میرسه برا پذیرایی عالی بگو بهم 

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶
اکه مهمونتونم رسم ندارن نده

داماد رو که میدونم ندارن فامیل خودمونه

ولی عروس رو نمیدونم 

وقت رسم ندارید نه خودت رو به دردسر بنداز نه مهمون رو معذب کن چون وقتی رسم نباشه اونم انتظار نداره و ...

اوهوم راس میگی

اگه رسم ندارید کادو نده 

چه خوب ک همتون میگین نده😂

خوشحال شدم❤

خب عزیزم به این فکر کن توام ویژه بودی اون موقع چرا بهت ندادن. رسم ندارین نده ببین شوهرت چی میگه

شوهرم ک کلا مخالف خرج زیادی و تجملات بیخودی و ایناس

اون ک قطعا میگه نه😂

وا چیکار به نی نی سایت داری هر کی یه رسمی داره عزیزم باشه باکلاس .. وقتی رسم ندارید نده

گفتم شاید عروس رسم داشته باشن بعد زشت نباشه

نده عزیزم. شما هم زمان ازدواجت ویژه بودی.وقتی کادویی نگرفتی لزومی نداره کادو بدی.

آره درست میگی

مرسی