2777
2789
عنوان

کمک 😐🤍

99 بازدید | 8 پست

دیشب یه کپسول آزیترومایسین خوردم بعدش خوابیدم 

از دیشب تا الان همش احساس میکنم رو‌ دلم مونده هر چی میخورم نمیشه 😩 

چیکار کنم 🥺 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
بعد خوردن قرص یه بلافاصله لقمه میخوردی این حس رو نداشتی. حالا شاید زیاد فکرش بودی تو ذهنت مونده بای ...

نه به فکرش نبودم شبم از خواب بیدار شدم همینطوری بودم 😐 یکمم حالت تهوع دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان صبحونه خوردی گلم

نه الان بیدار شدم 

میرم بخورم ببینم خوب میشه یا نه 😩🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه الان بیدار شدم  میرم بخورم ببینم خوب میشه یا نه 😩🤍

اول صبحونه بخور عزیزم و اگه دوباره مصرف داری یه لقمه مونه تموم بشی کپسولت رو بخور. دکتر داده کپسول رو برات؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
اول صبحونه بخور عزیزم و اگه دوباره مصرف داری یه لقمه مونه تموم بشی کپسولت رو بخور. دکتر داده کپسول ر ...

ممنون‌ عزیزم

اره سرما خوردم کپسول آزیترومایسین داده‌ و دی پی فن‌ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون‌ عزیزم اره سرما خوردم کپسول آزیترومایسین داده‌ و دی پی فن‌ 

انشاا... هرچه زوتر خوب بشه و همیشه سلامت باشی گلم.

یه پیشنهاد اگه تونستی بادکشبنداز برات خوبه از این داروهای شیمیایی خیلی برات بهتره

سلامتی و خوشبختی دخترم
انشاا... هرچه زوتر خوب بشه و همیشه سلامت باشی گلم. یه پیشنهاد اگه تونستی بادکشبنداز برات خوبه از ای ...

ممنونم 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40