2777
2789
عنوان

با این علائم چه دکتری باید رفت

154 بازدید | 13 پست

سلام چند وقت دور سرم درد بدی مثفشار انگشت حس میکنم دست و پاهام یهو بی حس میشن مهرهای پشت و گردنم خیلی درد میکنه دمای بدنمم خیلی بالا مسکن میخورم خوب اما باز چن ساعت بعد دوباره حالا میخواستم بدونم چه دکتری برم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحا که از‌خواب بیدار میشی خشکی بدن داری؟

لیحالی توی طول روز داری؟مثلا بخای بخابی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
صبحا که از‌خواب بیدار میشی خشکی بدن داری؟ لیحالی توی طول روز داری؟مثلا بخای بهابی

اره همش بیحالم تا صبح هم دو بار بیدار میشم گاهی از ۴ صبح دیگه خوابم نمیبره

دوست همسرم اينجوري بود رفت دكتر فشارش ١٩ بود و خير نداشت به نظرم چك كن

ممنون اره تو خانوادم سابقه هم داریم پدر مادرم و خواهربرادرم فشار بالان دارو میخورن

اره همش بیحالم تا صبح هم دو بار بیدار میشم گاهی از ۴ صبح دیگه خوابم نمیبره

یه ازمایش چکاب بده برای همه چی بگو کمبود ویتامینای بدنتم چک بشه .پیش دکتر داخلی برو اکر بعداز مدتی خوب نشدی برو پیش پزشک روماتولوژی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.