2777
2789
عنوان

من باید بیدارش میکردم🥺🤦‍♀️

313 بازدید | 9 پست

امروز برادرم یه امتحان سخت داشت میخواست بره مدرسه صبح تقویتی داشتن سوالارو یه کم لو میدادن من ساعت گذاشتم ولی خواب موندم خاک تو سرم🥺🤦‍♀️میشه یه صلوات بفرستین یا دعا کنید امتحانشو عالی بده من عذاب وجدان کم بشه.😢

اگر فرستادین لایک کنید منم برای حاجتتون صلوات بفرستم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

عذاب وجدان رو برادرتون باید بگیره که یکسال درس نخونده به امید لو دادن سوالات کلاس تقویتی....

برو بخواب دخترم الکی خودتونو اذیت نکنید..

هر کس مسیول اعمال خودشه...

دلسوزی الکی خیانت به آینده برادرتونه گلم 

عذاب وجدان رو برادرتون باید بگیره که یکسال درس نخونده به امید لو دادن سوالات کلاس تقویتی.... برو بخ ...

نه بیچاره خونده ولی الان مد شده مدارس یه پولی میگیرن کلاس میذارن دم امتحانا همه بچه ها هم شرکت میکنن عذاب وجدانم واسه اینه به امید اینکه من بیدارش کنم بود منم که اینجوری🤦‍♀️

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بیچاره خونده ولی الان مد شده مدارس یه پولی میگیرن کلاس میذارن دم امتحانا همه بچه ها هم شرکت میکنن ...

اصصصلا نگران نباش 

پسر ها تو تقلب تیزن

ضمنا تجربه میشه برای برادرتون از این به بعد مسیولیت پذیر تر باشه خودش به موقع پاشه

اصصصلا نگران نباش  پسر ها تو تقلب تیزن ضمنا تجربه میشه برای برادرتون از این به بعد مسیولیت پذ ...

چی بگم 

مرسی عزیزم دعاش کن عالی بده♥️

نترس هیچی نمیشه خواهر مهربون...خدا برای هم خفظتون کنه

مرسی گلم همچنین بچه های شمارو😘😘