تو رو خدا بچها نگید دروغ و فلانه مریض نیستم ..من دختر خواهرم عمل کرده پیششم تو اتاقش ی زن زائو بود که وقتی با همراهش هم صحبت شدم و حرف زدیم بهم گفت من نسبتی با این خانم ندارم بچشو خواهر شوهرم خریده
خواهرم ارایشگاه داره.یخانم جوون ک خودش فک کنم ۲تا بچخ داشت ناخواسته باردار شد با دفترچه خواهرش ک ی پسر ۱۷ساله داشت میرفت دکتر ک بچه اش رو بده ب خواهرش.میگفت خواهرم تک زا و افسردگی حاد گرفته سر نازا بودنش. مادرشوهرش هم میاومد ارایشگاه خواهرم و کلی راضی از این کار بود و همچنین شوهرش
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
میدونم ولی من چکار کنم که فقط چشام خونی شده دلم میخاد زمین رو چنگ بزنم چرا من این واقعیت رو فهمیدم ا ...
میدونم هرچی که باشه یک اتفاق ناخوش اینده یک واقعیت جامعه ناتوانی مادر درنگهداشتن بچه پدر بی انصاف ، کودک معصوم ، ویک جدایی این وسط اتفاق میوفته اونم مادرو فرزند اخه کم چیزی نیست که 🥺😢😢😢😢
اون وقت یکی باید به زمین و زمان بزنه بچه بیاره ولی هیچ که هیچ مشکل شوهرم کم بود منم سنو دادم ...
خدا بزرگه نا امید نباش،دکترا به من هم گفتن اصلا حامله نمیشی،مگه بچه بکاری،جا آقا امام رضا رفتم،به خود اقا قسم که از مشهد که اومدم پریو نشدم وحامله شدم،انشاالله که خدا دامنتون راسبز کنید،