2777
2789
عنوان

بچها من حالم بشدت بده متوجه فروش ی نوزاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 83 پست
خوب خیلی بهتر از اینه که بچه رو بزاره سر راه یا بندازه سطل آشغال پا گذاشته رو احساس مادریش برا خوشبخ ...

میدونم ولی من چکار کنم که فقط چشام خونی شده دلم میخاد زمین رو چنگ بزنم چرا من این واقعیت رو فهمیدم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ها یک روزه روز کارماشون حتماپس میدن  و زمانی ‌پس میدند که خودشون همه حامی هاشون از‌‌ دست م ...

عذرخواهی می کنم واژه روزه اضافی تایپ شد🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خواهرم ارایشگاه داره.یخانم جوون ک خودش فک کنم ۲تا بچخ داشت ناخواسته باردار شد با دفترچه خواهرش ک ی پسر ۱۷ساله داشت میرفت دکتر ک بچه اش رو بده ب خواهرش.میگفت خواهرم تک زا و افسردگی حاد گرفته سر نازا بودنش. مادرشوهرش هم میاومد ارایشگاه خواهرم و کلی راضی از این کار بود و همچنین شوهرش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

میدونم ولی من چکار کنم که فقط چشام خونی شده دلم میخاد زمین رو چنگ بزنم چرا من این واقعیت رو فهمیدم ا ...

میدونم هرچی که باشه یک اتفاق ناخوش اینده  یک واقعیت جامعه ناتوانی مادر درنگهداشتن بچه پدر بی انصاف ، کودک معصوم ، ویک جدایی این وسط اتفاق میوفته اونم مادرو فرزند اخه کم چیزی نیست که 🥺😢😢😢😢

خواهرم ارایشگاه داره.یخانم جوون ک خودش فک کنم ۲تا بچخ داشت ناخواسته باردار شد با دفترچه خواهرش ک ی پ ...

چ باحال دمش گرم حداقل نگه میداره میده دست ادم مطمین نمیره سقطش کنه

ببخشید ولی گاهی با خودم میگم کاش یبار درو باز کنم ی لجه پشت درباشه بردارم برا خودم    

چقدر حرفت برام اشنا بود .. خیلی سال پیش با خودم میگفتمش .. وحالا از دیشب کنار پسرم نشستم همش بالا میاره منتظرم یکی بیا پیش اون دوتا بمونه ببرمش دکتر 

صبور باش .. به وقتش بچه خودتو بغل میکنی ان شاءالله 

😊❤️😊
همینو بهش گفتم گفت آشنا دارن قراره اون کاراشو کنه    

ولی ببین من پسر عمم رفت یک بچه رو از ته فلاکت از پدرمادرش گرفت اورد بزرگش کرد درتمام خوشبختی و عشق و الانم دختره ازدواج کردو زندگیش فوق العاده است 

اونجا میموند سرکوه تو کثافت پدرمادرش نابود میشد حتی دوقلو بودن که یکیش هم یک اشنای دیگه برداشت

بهتر بابا اینا که میفروشن ندار و بدبخت و اکثرا مورد دارن خب بچه بره پیش خانواده‌ای که رو چشم بذارن ...

بابا اینا ندار نیستن اینا دنبال پسر بودن گفت اگه پسر نشد میفروشیش وگرنه اگه پسر بود الان ده تا گوسفند میکشتن 

اون وقت یکی باید به زمین و زمان بزنه بچه بیاره ولی هیچ که هیچ  مشکل شوهرم کم بود منم سنو دادم ...

خدا بزرگه نا امید نباش،دکترا به من هم گفتن اصلا حامله نمیشی،مگه بچه بکاری،جا آقا امام رضا رفتم،به خود اقا قسم که از مشهد که اومدم پریو نشدم وحامله شدم،انشاالله که خدا دامنتون راسبز کنید،

بحث من اینکه طرفی هم که بچه رو داره میگیره نه خونه داره نه ماشین ن وضع خوبی شغلش کچ کاری

پدر و مادر بابک خونه ماشین حقوق و ................ همه چی داشتن. اما بچه اشون رو کشتن.

درسته پول رفاه داره. اما پدر و مادر خوب فقیر بهتر از پدر و مادر بد و ثروتمنده.