2777
2789
عنوان

بچها من حالم بشدت بده متوجه فروش ی نوزاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 83 پست

اگر زندگی بهتری براش فراهم میکنن چه اشکالی داره ... ما همسایه داشتیم هردو وکیل بودن یک دختر و یک پسر گرفتن تو بهترین شرایط بچه ها رو بزرگ میکردن .. بهترین مدرسه .. بهترین لباسها .هر وقت مامانم با داداشم دعوا میکرد احمق گریه میکرد می‌گفت میرم بچه فلانی میشم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بزرگه ایشالله دامنت به زودی سبز میشه ان شالله تا محرم امسال تاپیک بارداری بزنی😍💚

فدات عزیزم تنها امیدم امام حسین و ام البنین 

التماس دعا

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نمیدونم گفت نمیدونم فقط فعلا هزینه بیمارستان دادن ...بچها مادره حتی یکبار نگاه ب بچه نکرد اما متوجه ...

فکر کردند پسر براشون..... 

ادامش نشد بگم 😅🤐

و معلوم هست مرد هنوز سواد نداره که خودش باعث تعیین جنسیت بچه میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منم دیدم ..دوقلو بودن . تپل و خوشگل 

پسرم نارس دنیا اومد و بیمارستان کنارش بودم ... دوقلو اوردن تو بخش برا معاینه. خانمه ای شیک و..... دنبال کاراشون بود 

صدا میکردن مادر بچا بیا ... او اومد ولی از ظاهرش معلوم بود زایمانی نداشته .... بچه ها رو تحویل گرفت ولی بلد نبود لباس تنشون کنه .. رفتم کمکش ، سر حرف باز کردم 

فهمیدم سالها دنبال دوا درمون بودن و باردار نشده تا تو مطب خانمی رو دیده باردار که التماس میکرده دکتر سقطشون کنه اینم میگه که من خرجتو میدم و بچه هات برا من نگه دار و حتی نذاشته بود مادره ببینشون، خودش هم نخواسته بود ببینه که مهرشون به دلش بمونه 

کل مدت بارداری مراقبش بوده و همه جوره بهش رسیده 

دوقلوها مثل فرشته بودن ،،،دختر پسر و کاملا شبیه هم 

😊❤️😊
نمیدونم گفت نمیدونم فقط فعلا هزینه بیمارستان دادن ...بچها مادره حتی یکبار نگاه ب بچه نکرد اما متوجه ...

ولی معمولا اونهایی که این کار رو می کنن اصلا اصلا اصلا اصلا بروز نمیدن. چون یه نفر بره اونجا بگه. براشون دردسر میشه. 

من توی بیمارستان شب اول و فرداش تا مرخص بشن. شیرخشک دادم. کاملا علنی. و اصلا مخیفانه نبود. و هیچ کس ...

عروس ما هم ۵ماه پیش زایمان کرد تو تهران دولتی اجازه شیرخشک بهش ندادن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ولی معمولا اونهایی که این کار رو می کنن اصلا اصلا اصلا اصلا بروز نمیدن. چون یه نفر بره اونجا بگه. بر ...

نمیدونم چیشد همراهه بمن اعتماد کرد چون حال همراهه هم خوب نبود یجورایی با من درد و دل کرد 

..خوزستانی ها وقتی بشینن پای درد و دل همه حرفی رو میزنن

حال منم خیلی بده از دیروز که خبر ادیت آزار اون بچه های پرورشگاهی رو گذاشتن کاش مسئول و اون پرستار می ...

این ها یک روزه روز کارماشون حتماپس میدن 

و زمانی ‌پس میدند که خودشون همه حامی هاشون از‌‌ دست میدند

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈