2777
2789
عنوان

بچها من حالم بشدت بده متوجه فروش ی نوزاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گفت نمیدونم فقط فعلا هزینه بیمارستان دادن ...بچها مادره حتی یکبار نگاه ب بچه نکرد اما متوجه ...

خدا رو شکر یه دختر از مصیبت نجات پیدا کرد. فکر کن این دختر بزرگ بشه بعد باباش دو تا زن داره. میدونی یه گندی به آینده اش میخوره؟؟؟؟؟؟

خدا رو شکر یه خانواده خود نصیبش شد

اون وقت یکی باید به زمین و زمان بزنه بچه بیاره ولی هیچ که هیچ 

مشکل شوهرم کم بود منم سنو دادم مشکل دارم 

لعنت به اقبال من

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نمیدونم گفت نمیدونم فقط فعلا هزینه بیمارستان دادن ...بچها مادره حتی یکبار نگاه ب بچه نکرد اما متوجه ...

تو فامیل دور ماهم یکی برادرش بچه دار نمیشد ی دختر به دنیا آورد زنش مثل خارجیا دقیقا مثل خارجیا بود بچه 

داد به برادرش از بیمارستان نزاشتن هم مادره ببینه که وابسته شه 

تازه جالب اینه خود مادره راضی بود😐💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ببین الان بعضی خانواده ها که بچه دار نمیشن به جای اینکه از پرورشگاه بردارن اینکار رو میکنن

برای من مادر خیلی وحشتناک بود بهش گفتم بنظرت مادرش ناراحته گفت نه زیاد چون خودشم میگه دخترا آینده ندارن تو خانوادمون آخه خدای من نگاه به زنه کردم تاتو گل روی پاش لبا ژل رژ دائم ابرو ها همینطور آخه زنی که اینقدر به خودش میرسه چطور از بچش گذشت حتی بهش نگاه نمیکنه عکس بچه رو هم گرفتم اما نمیشه بزارمش دردسر میشه

خوب خیلی بهتر از اینه که بچه رو بزاره سر راه یا بندازه سطل آشغال پا گذاشته رو احساس مادریش برا خوشبختی فرزندش و از بین بردن فقر خودش نه ماه بارداری و درد زایمان رو تحمل کرده در ضمن یه خانواده رو هم بچه دار کرده  خدا خودش به هممون کمک کنه تا درست فکر کنیم البته تأیید یا قضاوتش نمیکنم ولی میگم شاید بهترین تصمیم رو گرفته 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

چقدر حقیرن چنین مذکرهایی...

این مذکرها وقتی خدا بهشون پسر هم بده ،گند میزنن ب تربیتش!!! 

اینها اونقدر گندیده ان ک خدا چ پسر بهشون بده چ دختر،در هر صورت،اون بچه رو تباه میکنن.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

حال منم خیلی بده از دیروز که خبر ادیت آزار اون بچه های پرورشگاهی رو گذاشتن کاش مسئول و اون پرستار میدادن به من با اتو داغشون میکردم 

چطور ادم اینقدر بی رحم میشه که به بچه ای که پدر مادر کنارس نیست اینقدر ظلم کنه 

کافرای بی ایمان خدا حقشون و کف دستشون بزاره

خدایابه داده و نداده ات شکر که داده ات رحمت و نداده ات حکمت است
اون وقت یکی باید به زمین و زمان بزنه بچه بیاره ولی هیچ که هیچ  مشکل شوهرم کم بود منم سنو دادم ...

عزیزم خدا بزرگه ایشالله دامنت به زودی سبز میشه ان شالله تا محرم امسال تاپیک بارداری بزنی😍💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍