2777
2789
عنوان

فلاکس چند ساعت آب گرم نگه میداره

1419 بازدید | 17 پست

دو تا خریدم 10 ساعت آب ریختم 

اونی ک تعریفشو کرد استیل آب گرم بود متمایل بو داغ طوری ک دستمو قشنگ گذاشتم جلوش 

ولی اونی ک معمولی بود ابش هنوز داغ داغ بود طوری ک دستمو نتونستم ببرم جلوش 

شما فلاکس هاتون چطوریه؟ چند ساعت آب گرم نگه میداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ژاپنی دارم چند سال پیش قشم خریدم 16 17 ساعت گرمه

شیشه داره بهتره 

ولی 24 نه میگن ولی نمیکشه فقط یه ذره گرمه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

منم یونیک استیل دارم ولی قشنگ یه روز کامل داغ داغ نگه میداره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مال ما که راحت ۳_۴ساعت گرم نگه میداره آبو.استیل هم هس...کم کم ۲ساعت...ولی ۲۴ ساعت اغراقه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم یونیک استیل دارم ولی قشنگ یه روز کامل داغ داغ نگه میداره

جنسش خوبه حتما..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)