باعث میشه همیشه موقع خرج کردن احساس خوبی نداشته باشن و استرس نگیرن
به جاش میشه قناعت و درست خرج کردن و ارزش پولی رو یادشون داد
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاملا مخالفم یعنی چی باید بالاخره درککنن که گاهی شرایط خوب نیست و توقع نکنن از پدر مادر گاهی اوقات بچه باید بدونه که توقعشمکم کنه مخصوصا بچه های الان
آره منم اذيت ميشدم خانوادم اينجوري ميگفتن ولي وقتي مجبور ميشم به پسرم ميگم فعلل نداريم بايد صبر ...
بنظرم بهش یاد بده پول به دست میاد و اگه بهش بگی خدا پول میرسونه با این تفکر بزرگ میشه که همینجوری میتونه منتظر بمونه تا یکی بیاد بهش پول بده
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بخوان از این سن و سال درگیر حساب کتاب و استرس مسائل مالی بشن که هیچی ازشون نمی مونه
یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
چون استرس میگیرن. باید دلیل منطقی بیاری که فلان وسیله رو نمی شه بخری. بعدم بچه حس میکنه شما بی عرضه ای و خوش به حال بقیه که پدرمادراشون همه چی میخرن. مثلا دخترم بهانه ی عروسک میگیرع میگم بیا بریم با عروسکه صحبت کن و نازش کن بهش بگو تو خونه ی یکی دیگه بهت خوش بگذره ولی نمیتونی داشتخ باشیش چون پنج تا عروسک داری که منتظرن بری پیششون