2777
2789
عنوان

چرا نباید به بچها بگیم پول نداریم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 40 پست

این تربیتا تو ایران جواب نمیده بچه بخوای نخوای با آسیب روحی بزرگ میشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول ندارم بچه احساس نیاز نکنه تلاشی برای پیشرفت نمیکنه چون نیازی نداره براش تلاش کنه

اینکه به یه بچه ای یاد بدیم باید پول در بیاره چون هر انسانی باید از لحاظ مالی مستقل باشه قشنگ تره یا بهش یاد بدیم پول در بیاره و تلاش کنه چون اگه نکنه زیر بار بی پولی خفه میشه؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظرم بهش یاد بده پول به دست میاد و اگه بهش بگی خدا پول میرسونه با این تفکر بزرگ میشه که همینجوری می ...

فعلا چهارسالشه. آره گاها هم ميگم بذار من و بابات  كار كنيم تلاش كنيم كارتمون پر شه بعدا بخريم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

گاهی گیر میدن فلان چیز رو بخر اگر واقعا پول نداشته باشین و فقط بحث پول نداشتن مطرح باشه یعنی اگر پول داشته باشین حاضرین براش بخرین می تونین بگین «الان پول نداریم دو هفته دیگه میخریم» و باید به وعده ای که دادید عمل کنید.

ولی در کل نباید جلوی بچه بگید پول نداریم همه چیز گرونه هیچی نمیشه خرید پول اجاره خونه نداریم پولمون به ته ماه نمیرسه پول نداریم گوشت بخریم و از این حرفا. هرگز تا وقتی بچه هست و قدرت تجزیه و تحلیل نداره این کار رو نکنید و اجازه بدید دنیای کودکانه شون قشنگ و زیبا و بی دغدغه باقی بمونه

چون مفهوم پول برا بچه ها ناشناخته س و وقتی والدین بگن پول نداریم بچه روانش به هم میریزه و فکر میکنه اون پول نداشتن برای همیشه هست و والدین نمیتونن خواسته هاش رو برآورده کنن و احساس امنیت ازش گرفته میشه

خواسته هاس رو نمیتونه مطرح کنه یا به خاطرشون احساس گناه میکنه یا بعدا اگر والدین هم بخوان براش کاری انجام بدن خودش مانع میشه چون نمیخواد پول از دست بدن و اگرم قبول کنه با عذاب وجدان هست

ب جای گفتن پول نداریم باید هوش مالی بچه ها رو تقویت کرد و بهشون یاد داد که خودشون خلق پول کنن و خواسته هاشون رو با پول خودشون بدست بیارن و مدیریت کنن

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
چون استرس میگیرن. باید دلیل منطقی بیاری که فلان وسیله رو نمی شه بخری. بعدم بچه حس میکنه شما بی عرضه ...

خیلی قشنگ بود

واقعا افتخار میکنم که مادرایی هنوز هستن که انقد قشنگ تربیت میکنن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اون روان شناسها از روی شکم سیری حرف زدند و شرایط الان و بحران را تجربه نداشتند...

با دوتا بچه ابتدایی که هزارتا خواسته داره،،

نمیشه از این لافها زد.باید در جریان قرار بگیره و درک کنه...

منم نمیگم پول نداریم . بچه گناه داره غصه میخوره . فکرش درگیر میشه .

گاهی ک چیزی لازم داره و پول نداریم بهش میگم صبر کن یه هفته بعد حقوق بابا رو میزیزن بعد برات میرم خرید .

پول نداریم بار منفی زیادی داره

چون احساس امنیت ازش گرفته میشه 

یه چیز غریزی توی کودکانه و اونا برای رشد به اولین چیزی که نیاز دارن امنیته 

وقتی میگی پول نداریم کودک احساس بحران میکنه ، خواسته ها و نیار هاشو دیگه بیان نمیکنه و احساس امنیت ازش گرفته میشه 

خودشو مقایسه میکنه مدام با دوستا و همسالانش از این نظر و حتی اگه ظاهر و باطن زندگیشون بهتر باشه و متمول تر باشن بازم احساس شکست میکنن 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

من هنور با ۳۲ سال سن مامانم هی بهم میگه بابات پول نداره استرسی می شم. صدای شوهرمم دراومده. میکه خوب ما چیکار کنیم بابات پول نداره . من که استرسی می شم اونم عصبی می شه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

اتفاقا خیلی هم حرفشون درسته 

چرا ؟ چون باعث میشه بچه غصه بخوره ناراحت بشه و از همون بچگی معنی فقر و نداری و اینکه پول کمه رو بدونه 

روش درستش اینکه مثلا بگی عزیزم یکم صبر کن برات چند هفته بعد میخرم یا عزیزم مثلا تو فلان امتحان تلاش بکن نمره ت خوب شه برات جایزه میخرم