2777
2789
عنوان

خیلی احساس نا امیدی میکنم

137 بازدید | 9 پست

۲۵ سالمه ..نه کار دارم نه کسی تو زندگیمه ..در اصل انگار ادم کار کردن نیستن ..وقتی کاری هم پیدا میشه یه حس استرس و ترس سراغم میاد باعث میشه بیخیال شم ..کیا مثل منن؟؟؟احساس میکنم تو زندگیم به جایی نرسیدم و مفید نیستم ..واسه ازدواجمم هر خواستگاری که میاد ندیده از دم در رد میکنم  ..نمیدونم چرا اینجوریم😥😥😥

استرس و ترسا انقد شدیده که باعث میشه خواسته و علایقت رو کنار بزنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس و ترسا انقد شدیده که باعث میشه خواسته و علایقت رو کنار بزنی

کار که جز علایقم نیست ..ولی انقدر شدید هست که باعث بشه کلا بیخیالش شم ..خواستگارم بخواد برام بیاد همینجوریم یه خواستگار پیله داشتم میخواستن بیان برا اشنایی من تا یه هفتع هر روز صبح بالا میاوردم از استرس که نمیخوام طرف بیاد ..البته این که از همون نگاه اولم هم باب میلم نبود بی تاثیر نبود ..اجازه اشنایی ندادم دیگه

کار که جز علایقم نیست ..ولی انقدر شدید هست که باعث بشه کلا بیخیالش شم ..خواستگارم بخواد برام بیاد هم ...

کلا برای استرست باید تحت درمان باشی چون شدید تر میشه با افرایش سن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
کلا برای استرست باید تحت درمان باشی چون شدید تر میشه با افرایش سن

این استرسم فقط مواقعی که شرایط خواستگاری و اینا و یا کار پیش میاد خودشو نشون میده...خصوصا موقع خواستگار..خیلی دوست دارم ازدواج کنم ...ولی اون حال که بهم دست میده ندیده رد میکنم حتی حاضر به اشنایی هم نمیشم که حد اقل ببینم طرف خوبه یا نه

سلام 

شما تا زمانی که این باور ذهنی را دارین قطعا همین حور برات پیش میره 

سعی کن اول خودت را باور کنی و هرچی را که بهش فکر کنی تو ذهنت اونو زندگی میکنی 

چرا میگی من کسلم من کار ندارم من به جایی نمیرسم.از صبح بگو من x مستحق زیباترین زندگی ام امروز 

من بهترین کار بهم امروز پبشنهاد میشه

من با پشتکاری که دارم به زودی با اون نقطه اوج خواستنهام میرسم