2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکک😭😭😭

132 بازدید | 10 پست

بچه ها چیکار کنم مدرک رنگ و لایت دارم میگیرم ولی هر سالنی هم صحبت کردم بعد مدرک گرفتن لاین اجاره کنم همه میگن با مشتری  باید باشی خب منکه تا حالا کار نکردم‌مشتری از کجام بیارم جایی هم‌ندارم کار کنم مشتری جمع کنم چیکار کنم با کلی امید شروع کردم اینجوری شد 😭😭😭😭

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول چهار تا فامیلماتونو بگو بیان پیشت بعد عکس بگیر بزار اینستا تبلیغ کن بعد جذب کن مشتری بعد عزیزم الان رنگ و لایک رو همه ارایشگرا خودشون بلدن و خودشون واسه مشتریشون انجام میدن معمولا دست تازه کار نمیسپارن تو اگه فقط میخواستی یه لاین رو یادبگیری با تتو یا کاشت ناخن یا کاشت مژه  

نمیشه یه مدت به عنوان کارآموز یا دستیار بری ور دستشون و اونجا با مشتری ها آشنا بشی؟ منظورم اینه که لاین مستقل اجاره نکن. اینجوری ببینن کارت خوبه و قیمت مناسب تر میگیری نسبت به آرایشگاه شاید شماره رد و بدل بشه و حتی شاید خود آرایشگره از کارت راضی باشه نگهت داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اگهی کردم کسی زنگ نمیزنه 😔😔

باید بگی مدل میهام هزیمه مواد گزفته میشع دست مزدتو کم بگیر تا راه بیوفتی مثلا اگه مواد ۴۰۰ میشه ۵۰۰ بگیر کم کم جا میوفتی اوکی میشه نمونه کاراتم بذار روبیکا و اینستا خیلی پیام میدن

من 
اول چهار تا فامیلماتونو بگو بیان پیشت بعد عکس بگیر بزار اینستا تبلیغ کن بعد جذب کن مشتری بعد عزیزم ا ...

اخه این کارو دوست داشتم نمیدونستم اینجوری میشه😕

باید بگی مدل میهام هزیمه مواد گزفته میشع دست مزدتو کم بگیر تا راه بیوفتی مثلا اگه مواد ۴۰۰ میشه ۵۰۰ ...

اخه بای یه جایی باشه تا این کار توش انجام بدم تو فکرم بود لاین اجاره کنم گفتم پیدا هم‌نشد یه مدت از حیب میخورم تا مشتری پیدا کنم اما امشب ک به چند جا زنگ زدم همه گفتن باید مشتری بیاری