2777
2789

من کلاس هشتم بودم به ارایشگری علاقه مند شدم کلا از بچگی هنرم خوب بود الانم طراحی با ابرنگ کار میکنم ولی هنوز هیییچ کلاس هنری نرفتم و استعدادی میکشم...

کارای یه استاد نقاشی که دوست مامانمه رو برداشتم از روش کشیدم خود استاد تعجب کرده بود مال من بهتر شده بود

از خودم تعریف نمیکنم گفتم که بدونین علاقه دارم😁😂❤️

خلاصه که همون هشتم تا گفتم ارایشگری با مخالفت جدی پدرم رو به رو شدم که حکم تو دهنی داشت و هیییچ حرفی دیگه نزدم در باره خواستم...ولی گفتم حداقل بذارید برم دنبال دومین علاقم انسانی بلکه حقوق بخونم...اونم با کلی خواهش و تمنا و راضی کردن که مامان خودم راضی شده بود موقع انتخاب رشته که رسید چند روز قبلش کلیییی خانوده پدریم مخالفت کردن (نمیدونم چرا ولی کلا خانواده پدریم به خودشون اجازه میدن که تو همه زمینه ای نظر بدن و دخالت کنن و شر درس کنن)

خلاصه که میگفتن باید بری تجربی فقط تجربی...

البته درسمم واقعا خوبه معدلم همیشه ۱۹ و ۸۰ و خورده ای این حدودا هست بیشتر برا همین

ولی این بار فقط نظر مامان بابام برام اهمیت داشت و رفتم انسانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم انسانی و دارم میخونمش ولی کم کم یه چند ماهیه از قبل عید تاحالا بابام درامد این آرایشگرا رو كه دیده گفت برو ارایشگری یاد بگیر... مامانمم قلبی راضی نبود میگفت هم درس و دانشگاه هم ارایشگری

ولی خب مگه میشه کسی كه داره میره کلاس ارایشگری حقوق دولتی هم بیاره؟!

اخه باید همون وقت و زمان رو برای تست و کلاس و ... گذاشت

خلاصه که حالا راضی شدن منتظرم امتحانام تموم شه

شما ها هم برای تصمیماتون مداخله کننده هایی جز پدر و مادر داشتین که رو مخ باشن؟

خیر . اگرم باشن مهم نیست نظرشون. و اینکه حتما کنکورتو بده دانشگاه قبول شو بعد برو سراغ آرایشگری..الان یه مدرک قاب شده الکی هم همه دارن

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.