2777
2789

خدا همتونو به راه راست هدایت کنه😂😂


اقا خودم این کارو کردم چون تاحالا نمیدونستم و واقعا جواب داد گفتم برای شماهم بنویسم 

من همیشه موقع سرخ کردن بادمجون هرچی تو اب نمک میزاشتم بازم کلیییییی روغن به خودش میگرفت امروز امتحانی سفیده تخم مرغ بهش مالیدم و سرخ کردم اصلااااا روغن نگرفت و خیلی خوشگل و طلایی سرخ شد گفتم با شمام به اشتراک بزارم چون واقعا ی مشکل بود برام همیشه 🤌🏻🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی تخم مرغ نگرفت یا بعد سرخ شدن از سفیده روش نموند ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

هربار ۵تومن تخم مرغو خراب کنیم برا بادمجون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز