2777
2789
عنوان

از شوهرم خجالت میکشم

646 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

بازوهام و کمر پر از جوش های بزرگ شده خجالت می کشم لباس باز بپوشم اعتماد به نفسم اومده پایین 😢😢😢

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاکشیر بخور مرتب

خاکشیر واسه کسی ک طبع بدنش گرمه خوبه

شاید طبع اسی گرم نباشه

و جوشاش دلیل دیگ ای داشته باشه

وقتی جوابتو نمیدم ینی مهم نیستی...                                            پس ریپ نزن😕

یه آزمایش بده عزیزم. جوش کلا نشونه یه مشکل داخلی هست. محلول صد جوش و لباس های نخی استفاده کن. غذاهای تند و چرب کم کن . هر دردی یه چاره داره. جای پوشوندن و خودخوری کردن دنبال درمان باش گلم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
توی داروخانه دارو بگیر موضعی استفاده کن برای پوستت میگند حجامت هم خیلی خوبه

حجامت ضرر نداره چون پریود میشیم میگم کم خونی نیاره

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

جوش بازو و کمر بیشتر به خاطر کبده عرق کاسنی چند شب پشت سر هم بخور 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"