2777
2789

قرار بود باهاشون بریم شمال این ماه ماشینمون خراب شد منتظرمون نموندن خودشون بلند شدن رفتن

چندین ساله همش میگم بیاین باهم بریم شمال تفریح 

این ماه موتور ماشینمون خراب شد ولی اونا نتونستن منتظرمون بمونن باهم بریم شوهرم به داداشم گفته بود بمونیم سرماه بریم شمال اونم قبول کرده بود 

حالا زنگ زده ما خودمون فردا میریم 

انقد ناراحت شدم که نگو

حق دارم ناراحت شم یانه؟  شما جای من بودین ناراحت میشدین اصلا یامن زیادی حساسم؟ 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نباید از کسی توقع کنی 

قطعا شما و شوهرتون نمیتونید برای یه خانواده دیگه تصمیم بگیرید

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

خب حق داری ناراحت بشی،حالا ناراحت نباش غصه نخور شما هم فرصت پیش اومد تنهایی برین 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈