2777
2789
عنوان

دختر۱۳ماهم غذا نمیخوره

107 بازدید | 11 پست

کلا از صبح که بیدار میشه تا شب میتونم بگم چیزی نمیخوره،اینطوری نبود،مرتب بدتر شده.وزنش کم شده و بدنش ضعیفه،مرتب سرما میخوره و شدید تب میکنه.

لطفا اگه تجربه ای دارین کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر دکتر چکاب 

بعد با بازی و پارک وآهنگ وبچه های دیگران کم کم غذا بده شربت اشتها بده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

تولش چی هست؟

تُل یا قاروق، اینا که گفتی علائمش هست. بی اشتهایی، حالت سرما خوردگی، مالیدن بینی با پشت دست، ببر پیش یه شکسته بند قدیمی، یا دکتر طب سنتی تا راهنماییت کنن. کارش راحته اول یکم گلوشو میمالن بعد از بینی بچه فووت میکنن آشغالایی ک توی گلوش و حفره های لوزش گیر کرده درمیاد، دیگه عفونتا و بیماریش برطرف میشه میتونه راحت غذا بخوره.

واقعا چرا؟!
تُل یا قاروق، اینا که گفتی علائمش هست. بی اشتهایی، حالت سرما خوردگی، مالیدن بینی با پشت دست، ببر پیش ...

ممنون.قبلا شنیده بودم.الان که گفتین یاداوری شد برام🙏 از مامانم میپرسم ببینم بلده