دلم بدجور روشن بود بی بی چک استفاده کردم و مطمئن بودم دو خط میشه
خدایا چی دیدم سریع دو خط شد دومی رو استفاده کردم اونم زود دو خط شد خیلی پررنگ
الهی بگردم طفلی همسرم قایمکی خریده بود خونه گذاشته بود انقد که بهش گفته بودم بخر،گفت یکی قایم کردم اینم استفاده کن صبح استفاده کردم بازم مثبت
دو روز بعد رفتم آزمایش بتام ۲۰۰ بود،۳ روز بعد تکرار کردم نزدیک به ۶۰۰،ولی من همچنان نگران بودم از تجربه تلخ گذشته که نکنه سقط بشه نکنه پوچ باشه نکنه بتام کم بره بالا آخه تخمکای خانوم هایی تو شرایط من خیلی بی کیفیت هستن،روزها با دلهره و تاپیک زدن تو نی نی سایت میگذشت که خانم های با شرایط خودم رو پیدا کنم.
هفته ۵ رفتم برا سونو(از قبل پیشش میرفتم و پروندم رو تو سیستمش داشت)براش غیر قابل باور بود و خیلی برام خوشحال شد میگفت اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشته طی سونو گفت یه ساک خیلی تمیز بارداری هم تشکیل شده ولی گفت برای ضربان قلب زوده من هم از دیدن اولین تصویر بچم خوشحال شدم هم نگران از نشنیدن صدای قلبش
باز سرچ تو نی نی سایت شروع شد با این عنوان که کی صدای قلب جنین شنیده میشه
هر روز که حالم بدتر میشد بیشتر امیدوار میشدم به حضور تو دلیم
خلاصه:
امروز صدای قلب کوچیکش رو شنیدم اشک تو چشمام حلقه زد انگار خواب بودم،صدایی که این چند سال آرزوی شنیدنش رو داشتمو بارها باهاش خیال پردازی کردم با این صدا،بارها این شعر قشنگ رو تو خلوت خودم زمزمه کرده بودم:
من ریخته ام در تن تو شیره جان
هی چرخ بزن در منو دل را بتوان
این هم نفسی چه حس و حالی دارد
در پیکر من دو قلب دارد ضربان
هنوز دخترم خبر نداره و من هر روز دارم یه سناریو میچینم برای سورپرایز کردنش
من تازه یک بخشی از مسیر عجیب و غیر منتظره بارداری رو طی کردم برام دعا کنید که تن سالم و گرمش رو بغلم بگیرم
نوشتم برای کسایی که مثل من درگیر این موضوع بودن و تو اينترنت به جز ناامیدی به چیزی نمیرسن
برا همتون دعا میکنم من قبلا مادر شدم و با این وجود سر اینیکی انقدر اذیت شدم، در مقابل کسایی که بچه ندارن واقعا درد من دردی نبود و سر تعظيم فرو میارم در مقابل صبر شما و قلب شکسته شما،امیدوارم این متن بذر امیدی در قلب نازنین شما عزیزان بکاره(خیلی دکتر رفتم خیلیییی همشون گفتن غیر ممکنه برو تخمک اهدایی)
به امید و کرم پروردگار دامن همه منتظرا سبز 🤲
اگر چراغ امیدی در قلب شما روشن شد با خوندن این متن دعای خیرتون رو بدرقه راهم کنید💕