2777
2789
عنوان

بحث با همسر(خانمای با تجربه میاین؟)

354 بازدید | 29 پست

خانما شما بیشتر سر چه مسائلی با همسرتون بحثتون میشه؟

بعضی اوقات سر یه چیزایی بحث پیش میاد که اصلا خودم باور نمیشه

بعد چجوری آشتی می کنید وقتی آشتی می کنید تو دلتون می مونه؟

ما با اینکه یادم کشش نمیدیم ولی بعضی اوقات با اینکه دلجویی هم می کنه بازم بعضی چیزا تو دلم می مونه

الان واقعا از بحثی که کردیم خیلی ناراحت شدم 

همش بخاطر تفاوت فرهنگی..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر خودمون خیلی کم بیشتر سر بقیه هست

قهر نمیکنیم

حرف میزنیم بحث دعوا میکنیم توسروکله هم میزنیم ولی نمیزاریم به قهر برسه

حرفاش تودلم میمونه معمولا ۲۴ساعت

بعد تا دعوای بعذی از یادم میره😅😅دعوای بعذی همشون باهم ناراحتم میکنه

جرفای جدید

قدیم

شاید باورت نشه ولی سر چرت ترین مسئله😄اگه اون مقصر باشه من محلش نمیکنم نادیده کامل.. میاد اردلم درمیاره اشتی میکنیم و برعکس..کلا به دل نمیگیرم کاراشو یادم میره سریع

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

طبق قانون جذب فوکوس کنی رو رفتار بدش بازم برمیگرده بهت و اینبار با ضربه ی بیشتر ک دلت بشکنه . 

تنها راهش اینه توجهتو بذاری رو نکات مثبت همسرت نکات عاشقتونو مرور کن حالتو خودت خوب کن

مشتری زن زیاد داره حسودی میکنم 😂 

چیزیم ازش ندیدم ادم شکاکیم تنها علت دعواهامون همینه 

همیشه همسرم میاد واسه اشتی 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

سر کیسه برنج پریشب 😂😂😂الانم قهرم اینقدر بالا کشید دیوانه ایم به خدا 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

یه مواقعی واقعا سر چیزای الکی که بعدش به همسرم میگم که این مشکل نبود که دعوا راه انداختی و معمولا میاد آشتی میکنه اما خب رو دلم میمونه یکم چونکه یه دفعه بعد جور دعوا راه میندازه