2777
2789
عنوان

بخونین اینو

146 بازدید | 16 پست

اگه هنوز وقت دارین و دانش آموز یا دانشجو هستین و یا کسی رو میشناسی حرفامو بهش بگو

وارد بازار کار بشین 

هرچقدر زودتر بهتر

اول از هرچیزی با کافه یا چیزایی مثل این شروع کنین

با گوشی سعی کنین ادمینی ی پیج رو بر عهده بگیرین

درآمدش کم هم که باشه به هرحال متغییر هست و زیاد میشه

پولاتونو جمع کنین و آروم آروم ی کلاسی رو ثبت نام کنین

داشتن هنر تو زمینه های مختلف برگ برنده حساب میشه 

ولی جدا از این ، مثلا بری کلاس برنامه نویسی و مدرک بگیری ، بهت پروژه میدن پول خوبی میگیری 

حتی اگه ی زبان دیگه بلدین یا حتی ی درسی

شروع کنین تدریس خصوصی انجام بدین

اگه شرایطشو دارین و یا حتی علاقه

مدلینگ بشین و بعد از رسیدن به استقلال مالی میدونین حتی ی برند بزنین و شناخته بشین!!

میتونین بازگیری رو حتی امتحان کنین 

بعدش میتونین نویسندگی و حتی خوانندگی و شایدم نوازندگی رو انجام بدین و به دارمد برسین 

خلاصه میخوام بگم که شروع کنین. 

تو زندگی تون یکی رو دوتا کنین و عقب نمونین

حتی اگه تو بهترین رشته دارین تحصیل میکنین

بازم برای خودتون ی کاری انجام بدین

باید بتونین به خودتون تکیه کنین

موافقم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو اوثر درسای مدرسه مسلطم ولی خوب بلد نیستم چطوری شروع کنم به جذب شاگرد و...

تو مدرسه به شاگرد های ضعیف پیشنهاد بده

اگه قبولت داشته باشن حتما کمکت میکنه

😂😂عزیزممممم خب این ی مورد رو بیخیال خودمم نمیدونم چطوری میشه برو سراغ چیزای دیگه هنوز کلی فرصت د ...

دارم زبان یاد میگیرم تا الان به فکر کار نبودم ولی دوست دارم تابستون یه حرفه ای رو برای درآمدزایی شروع کنم

دارم زبان یاد میگیرم تا الان به فکر کار نبودم ولی دوست دارم تابستون یه حرفه ای رو برای درآمدزایی شرو ...

حتما شروع کن

منم تابستون میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم