2777
2789
عنوان

حس ششمی

436 بازدید | 22 پست

@baran2255 سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@baran2255‍ ‍ ‍ ‍سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

@baran2255   عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

@_رزمشکی_   سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه ...

گلم من تازه عضو شدم اون یه کاربر دیگست

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋

@دشمن_خونی_نی_نی_یار_‍    عزیزم من با همسرم اختلاف دارم و جدا زندگی می کنم،کی از همسرم جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟میشه لطفا خصوصیاتش را بگید،عزیزم پدر همسرم مریض هست فوت می کنه؟مرسی عزیزم

@baran2255 عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مشخصاتش چیه؟کی باردار میشم؟عزیزم این مشکلی که ما فهمیدیم همسرم داره درسته و از خیلی مدت پیش این مشکل را داشته؟مرسی عزیزم