2777
2789
عنوان

خانما بهترین شیرخشک برای کمکی چیه

143 بازدید | 10 پست

میخوام برا نینیم بخرم

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

نان از لحاظ وزن دهی و طعم عالیه ولی به هر بچه ای نمیسازه( یبوست میاره)

اپتامیل خیلی خوبه طعمش نزدیک ترین به شیر مادره و وزن دهی خوبی داره وای بخاطر مزه ی خاصش هر بچه ای قبولش نمیکنه

ببلاک هم معمولیه خوبه من راضی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان. اپتامیل و ببلاک  میده

مرسی عزیزم

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
نان از لحاظ وزن دهی و طعم عالیه ولی به هر بچه ای نمیسازه( یبوست میاره) اپتامیل خیلی خوبه طعمش نزدیک ...

پس ببلاک میخرم

آپتامیل خوبه. من به بچه هام ببلاک میدادم اوایل بعدنا آپتامیل دادم.آپتامیل طعمش بهتره.بو وومزه بیسکو ...

نینیم دو ونیم ماهشه اپتامیل چند بدم براش

نینیم دو ونیم ماهشه اپتامیل چند بدم براش

کلا شیرخشکا تا شش ماهگی یک

از شش تا ۱۲ ماهگی دو

از دوازده ماهگی به بعد سه.

هرشیرخشکی خریدی یک بخر.

اما حواست باشه ممکنه سینتو نگیره دیگه،چون هم طعم شیرخشک خوسمزه ست هم سوراخ شیشه بزرگه شیر زیاد میره دهنش زحمت مک زدن نداره براش.‌‌

آب رو بمدت پنج دقیقه بجوشون ،آب هم باید فقط یکبار جوشیده شه ،دوبار سه بار جوشیده نشه.

آب جوشیده رو بزار سرد شه به دمای چهل درجه برسه بعد بریزش تو فلاسک تا همیشه آب داشته باشی.

هیچوقت تو آب داغ شیرخشک نریز ویتامیناش از بین میره‌

به هر سی سی آب یک پیمانه سرصاف شیرخشک بریز،شصت سی سی آب دو پیمانه.

سی سی ها روی شیشه ها مشخصن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
کلا شیرخشکا تا شش ماهگی یک از شش تا ۱۲ ماهگی دو از دوازده ماهگی به بعد سه. هرشیرخشکی خریدی یک بخر ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی💗