2777
2789
عنوان

غرورتون بیشتره یا صبوریتون؟

362 بازدید | 32 پست

بچها من خیلی مغرورم به شوهرم‌گفتم بریم شام بیرون چند وقته باهام قهر بودیم تازه آشتی کردیم گفت اخه خیلی خستم امشب فردا بهت قول میدم میبرمت منم‌هیچی‌نگفتم اومدم اتاق بخابم دیدم صدام میکنه بیا بریم زود آماده شو‌ ولی غرورم اجازه نمیده برم‌  خودم ناراحتم از این غرور لعنتیم ولی دست خودم نیست 😓

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

غرورم.حتی تو‌چهرمم‌مشخصه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نیستی 

نه لذتبخشه برام

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اینجوری باشی نمیتونی زندگی کنی. پاشو بپوش خوش بگذرون

آره میدونم ولی الان اصلا غرورم اجازه نمیده آماده شم  خودم ناراحتم از غرورم چیکارکنم خوب شم 😭

این رفتار شما که غرور نیست لجبازی هست 

بهم‌برخورد الان دلم‌نمیخاد برم بااینکه میدونم روز سختی داشت ‌خسته هست 😢

آره میدونم ولی الان اصلا غرورم اجازه نمیده آماده شم  خودم ناراحتم از غرورم چیکارکنم خوب شم 😭

بخدا اشتباه میکنی الان نری اونم دلخور میشه و دعوا طولانی تر اسم این رفتار بچگانه رو غرور نذار

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
اصلا غرور ندارم .مخصوصا برا شوهرم 

خوشبحالت رازت چیه تورو خدا من بیشترراز همه با شوهرم غرور دارم اصلا دلم‌نمیخاد منت بکشم